петък, 18 април 2008 г.

Бодифлекс като средство за отслабване

Пролет е! Излизаме от зимната летаргия, безброй празници и именни дни, прибираме топлите дрехи и се радваме на слънце, шарена тълпа, изнесени маси по улици и подредени с модерни дрешки витрини. Но често настроението ни бързо се разваля. Mиналогодишното, почти ново и все още модерно костюмче едвам се закопчава. И в магазина все не можем да случим подходящ размер на нова дреха. Да купуваме по-голям размер? Дума да не става, започвам да отслабвам! И потъвам в интернетско море за рецепти, диети, упражнения и прочее ... Ето, това ми трябва! Бодифлекс, който намерих в Рунета (http://bodyflex2001.narod.ru/; http://goodfigurapz.blogspot.com/2008/03/blog-post_21.html). Най-мързелив, най-ефикасен и най-здравословен начин на отслабване!

Какво е това - Бодифлекс (Body Flex означава гъвкаво тяло)? Това наистина е универсална методика, която позволява да се поддържа тялото и организма като цяло в отлично състояние. А създателка на тази методика е една обикновена американска домакиня Грир Чайлдерс, която създаде за себе си програма за отслабване, като добавила малко от йога, малко от упражнения за растягане на мускули, малко от дихателна гимнастика. Методиката се оказа толкова ефикасна, че Грир Чайлдерс не само се сдоби с отлична фигура и добро здраве, но стана и богата след издаване на книги, видео и DVD на тази тема. Нейната книга на руски език "Великолепная фигура за 15 минут в день" можете да свалите безплатно от http://irondoom.ru/2007/04/11/chajjlders_grir_velikolepnaja_figura_za_15_minut_v_den.html
http://www.koob.ru/childers/vel_figura_za_15_minut
http://iboo.ru/1912.htm
и други сайтове, които могат да се намерят с търсачка.

Мисля, че няма да засегна много хора, ако кажа, че всички ние сме мързеливи по природа. Важното е, че не го признаваме и намираме оправдания за мързела си. Или сме много заети, или децата ни са постоянно на главата, или нямаме условия, или май започваме да се разболяваме, или се задава някаква нова методика... Може и да започнем, но от понеделник...

А сега си попитайте: ако аз най-накрая ще намеря метод, който ще ми отнеме само 15-20 минути дневно, който помогна на много жени, според които резултати проличават вече след 1 седмица, който не струва нищо, не изисква спазване на диета и все пак аз се отказвам от него, дали изобщо ще направя някога нещо по въпроса? Погледнете се в огледалото. Ако гледката ви харесва - няма проблем. Но ако решите, че все пак не е лошо да се промени нещичко, имайте предвид, че няма да намерите по-мързелив, по-евтин, по-бърз, по-безболезнен, по-ефикасен и по-здравословен начин да станете стройна.

Защо е по-мързелив? Защото е методът е достъпен за всички, които не искат или не могат да тичат, да скачат, да правят изморителни гимнастики или да пазят диети. Той включва само 12 упражнения, които се правят за 15 минути.
Защо е по-евтин? Защото ще ви потрябва само шивашки сантиметър за измерване и тетрадка за записване.
Защо е по-бърз? Защото резултатите ще видите вече след 7 дни.
Защо е по-безболезнен? Защото в основата на метода лежи само правилно дишане. От него зависи успех на занятията и затова то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се научи.
Защо е по-ефикасен? Защото само през първата седмица на правилно преведени занятия обемът на тялото намалява с 10, а понякога и 30 см. А регулярни и систематични занятия са способни да намалят обем на такива проблемни зони на тялото, като бедра, крака и корем.
Защо е по-здравословен? Защото вие не само подобрявате фигурата за сметка на изгаряне на мазнини и укрепване на мускулатурата, но и възвръщате здраве - усилвате процеси на обмяната на веществата, укрепвате гръбначния стълб, стимулирате дейността на вътрешните органи, подмладявате целия организъм. Това става в резултат на дихателна гимнастика, която позволява хипервентилация на белите дробове, осигуряваща повече кислород за организма. Голямо количество кислород, транспортирано с кръвта към мястото на напрежението, активно разгражда мазнини, извежда отпадъчни продукти и тонизира мускулната тъкан. Освен това, аеробното дишане активира лимфоток и подпомага масажиране на вътрешните органи. И все пак Бодифлекс не се препоръчва при бременност, след операции и при обострение на хронични заболявания. Изобщо, има много мнения за и против Бодифлекс

Няма коментари: